Kategoriat
Yleinen

Suomi on kenties suurimmassa vaarassa koko Euroopassa joutua sotaan

Putin on suuttunut Suomalaisille, koska Suomalaiset yritykset vetäytyvät Venäjältä nyt joukoittain. Kun Suomen johto on selvästi lähestynyt Yhdysvaltoja jopa henkilökohtaisilla kontakteilla, sekin on saanut Putinin takajaloilleen. Hän on myös tuonut sen julki henkilökohtaisesti. Putin on nyt hyvin vaarallinen Suomelle. Vanha sanonta on että ihminen kestää rikastumista ja menestystä, mutta ei valtaa. Näin on nyt käynyt Putinille.

Ymmärtääkö Suomen johto sen, ettei Putin voi hyökätä nyt Suomeen, kun hänen sotajoukkonsa on kiinni Ukrainan sodassa. Atomipommin hän voi kuitenkin suunnata vaikka Tampereen keskustaan. Atomipommi, jonka vaikutussäde olisi enintään parisataa kilometriä, tuhoaisi Suomen täysin, mutta ei vahingoittaisi mitään muita valtiota.

Meillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta suojautua tästä, kun nopea liittyminen Natoon. Sen olisi tapahduttava heti. Pakko tunnustaa, että omakin kantani tästä on muuttunut muutamassa päivässä. Näyttää siltä että Ukrainan sotapakolaisetkin osaavat varoa Suomeen tuloa, kun varta vasten heitä hakemaan tulleet pussit tulevat vajaina takaisin, edes istumapaikat eivät ole täynnä. Sen sijaan keski- Eurooppaan menevät autot ovat tupaten täynnä, seisomapaikkoja myöden.