Pariisin olympialaiset vuonna 1924 sai Korvolan nuoret miehet innostumaan urheilusta niin paljon että perustettiin oma urheiluseura Jaakkolan Veto.

Hiihtolatuna oli ns. vuoren latu joka oli myös osana ” Pirkkalan hiihtojen” latua. Tätä latua pidettiin sitten auki joka talvi sukupolvesta, sukupolveen. Mäkeä hypättiin pöllönrannan ja Vuorelan vuoren mäissä. Parhaita hiihtäjiä olivat Seppälän Sakari, Soliinin Jaska ja varsinkin Peltolan Reino.

 Kesällä pelattiin pesäpalloa poikien kesken ja tytöt olivat innokkaita kannattajia. Yleisurheilua treenattiin ja järjestettiin kovia kisoja, aina kymmenottelua myöden. Kisattiin myös Siurossa ja Haavistolla silloin olleita pikkuseuroja vastaan. Paavo Koskela oli paras pikajuoksija ja hyvä pituushyppääjä. Aimo Lepola heitti keihästä ja oli paras kymmenottelija. Reino Hietaranta työnsi hyvin kuulaa ja hyppäsi korkeutta, useiden muidenkin ollessa lajinsa parhaita, kuten Toivo Kalliomäki ja Niemen veljekset Urpolasta. Monia muitakin kovia urheilumiehiä oli mukana.

Jaakkolan Veto sammui sota aikana kun nämä miehet olivat rintamalla, mutta senkin jälkeen on Korvolassa olut hyviä urheilijoita kuten mäkimiehet Aatto Lepola ja Sulo Alvinen sekä kilpakävelijä Usko Nikkilä.