Kategoriat
Artikkelit

Ilmasto ja Vihreiden puoluepolitiikka

Vihreiden puoluepolitiikka on viime aikoina perustunut lähes yksinomaan ilmaston lämpenemisen vakuutteluun ja niiden toimenpiteiden esiintuomiseen, mitä nyt heti pitäisi tehdä, ettei ihmiskunta tuhoutuisi. Muutamat lämpimät talvet viimevuosina ovat saaneet monet uskomaan heitä.

Vihreät ovat toitottaneet, ettei ainakaan eteläsuomeen kunnon talvea enää tule. Niinpä on hävitetty sukset, pulkat, kelkat ja muut talviulkoilu välineet. Tiekarhut on myyty tai romutettu. Lumen auraukseen ja poistamiseen ei ole välineitä eikä tekijöitä. VR ei osaa varautua junien jäätymiseen, vaikka tekniikka jäänmuodostumisen estämiseksi on jo ajat sitten ratkaistu ja sitä käytetään lentokoneissa, laivoissa ja monissa työkoneissa. Usko vihreiden uhkakuviin on tuottanut valtavia taloudellisia menetyksiä, sekä aiheuttanut ihmisten elämiseen aivan turhia murheita ja vaikeuksia. Kaikki tämä vaan sen tähden että uskoimme vääriin visioihin. Emme osanneet tunnistaa tässä asiassa vihreiden röyhkeää puoluepolitiikkaa.

Tänä talvena on pakkasta ja lunta ollut Suomessa yhtä paljon kuin kuusikymmentä vuotta sitten talvisodan aikana. Luotettavien tutkimusten mukaan arktinen napajää on lisääntynyt vuodesta 2007 lähtien 26 prosenttia. Koko maailman ilmasto on viilentynyt jo viimeiset yksitoista vuotta. Tiedemiehillä ei ole mitään varmuutta siitä lämpeneekö ilmasto, vai tuleeko nyt kylmempi kausi joka perustuisi valtamerien luonnollisien lämpötilojen vaihtumiseen. Jokainen voi tästä tehdä oman arvauksensa mutta kukaan ei tiedä.

Meillä on ollut näitä koko maailman laajuisia uhkakuvia liikkeellä paljon. On ollut Öljykriisi, jolloin sanottiin öljyn loppuvan nyt justiin ja voitiin nostaa öljynhinnat pilviin, on ollut lintuinfluenssaa ja sikainfluenssaa, joista lääkefirmat ovat keränneet miljardeja. Ilmastonlämpenemisellä ratsastaa ainakin meillä vihreitten puolue. Koko maailmassa on monia järjestöjä ja tutkijoita joiden tulot ovat siitä kiinni pystyvätkö ne pitämään meidät ilmaston lämpiämisen pelossa ja maksamme heille siitä, totuudella ei ole niin väliä.

Meidän pitää ehdottomasti jatkaa ja parantaa luonnonsuojelua ja vähentää maapallomme saastumista, siihen pitää satsata, eikä älyttömiin ”hömpötyksiin”.

Vastaa